Nadstrešnica na moru Stolice su izvrsni za more i za ribolov

Savage divljeg Ovaj show je domaćin Manny Puig, koji nas traži u avanturu putem divljini nam pokazuje neke od najopasnijih stvari postoje. Na svojoj televizijskoj emisiji on istražuje neke od najopasnijih mjesta na svijetu. Možete hvatanje Manny opasno šetnji Alligator opustošen vodama, hrvanje divlje svinje, ili pomoću velikih bijelih psina na brojne njegovih eksponata. Što ima tendenciju da zaslon strašan zanimljivo je da je Manny se ti problemi goli ruku. On ne želi koristiti suvremene tehnologije dan kada je na svojim ekspedicijama. Ova predstava može se gledati četvrtkom u jedanaest: 30pm i petak 17:30 na otvorenom kanalu.

Većina proizvođača nude različite linije proizvoda za ribolov stolice u skladu s svačiji džep i dobre visoke kvalitete. Za snimanje velike ribe vreba u stolisnika, koristite mamac da djeluje oko njega, a od preko nje. Ja mogu samo kao lijepo boraviti u pećini, ponudio kako osjetljiva sam. Kad pojedinci pojaviti za ribolov stolice, oni obično ne znaju što tražiti unutar atributa, ako oni znaju da mogu kupiti ribolov stolicu koja već ima značajke ugrađene u njega.

Možda čak i biti u mogućnosti da hodaju u pravu, ako imate znak da ga skinuti. Ako ne, tko ne znaš? Specijalizirane polja su male. Ako znate o obrtu i hobije, ili letjeti ribolov, ili vraćanje starih automobila, znaš ljude koji dijele vaš interes, a negdje ćeš naći dva ili tri stupnja razdvajanja između vas i urednika.

Neki drugi problemi zahtjevaju da se pojavljuju u prije izbora na svom mjestu za šaranski ribolov odmor su kako je produljena je od trajektne luke, a također i vremenske prilike tu prevladao. Na primjer, južna Francuska ima mnogo sunca u odnosu na sjevernom dijelu zemlje.

Štap ribolov je opremljen sa kolutom i linije na koje širok izbor mamaca su zapeli. To ne, ali još uvijek, ribolov hobisti trebaju biti oprezni pri izboru svoje željene ribolov kolica iz cijelog raspona kolica na tržištu. Da bi liječenje moje glave, ja sam nosio kape, koriste losione i sjeo u more nadstrešnice. Majka lik nije bio tip za mene.

Pripremite Prije Idi: Postoje borila trgovaca u Francuskoj, ali ne može biti velika 1 u vašoj blizini. Tako bi bili sigurni da ste provjerili sve vaše bave i mamac prije polaska. Obnovite svoje tragove, kupiti dodatni kuke, vodi, vođa i opremiti bits.Make sigurni da imate dovoljno mamac. Možete dobiti boilies s brojnim trgovinama, ali budite sigurni da će ostati u ribolovu šarana novi za vrijeme trajanja. Ako ne možete dobiti pristup zamrzivaču to vrijedi pogledati rok lifestyle meka poput Quest mamci raspona. Provjerite sigurni da imate nove baterije, svjetiljke i plin i tako dalje. Trčanje u središtu nigdje nije zabavno.

Ako doista želite da cijenimo svoj dan na vodi, udobno se smjestite. dobro, ribolov samo mi omogućuje da se opustite kao nitko drugi akcije. Međutim, ako niste dovoljno sretan da imaju pristup brodom redovito koriste, ti si suočen sa dva izbora: Stand up svi radni dan ili ulagati u ribolov stolici. Ribolov kolica su zapravo svi oni kolica poput pitanja koja hobisti koriste se u poziciji da potezanje all-around svoju opremu s lakoćom.

U potrazi za tjedan dana naprijed, mi smo u za ak twist u fraza o klimi. Dan-vrijeme uspone trebao dostići gornji 50-niskih šezdeset godina na početku 7 dana, uz blagi trend hlađenja za ostatak tjedna. Oborine u tipu kiše će objesiti s nama za većinu od 7 dana. Uzorak zatopljenje trebalo pomoći da se poveća temperaturu vode i kako su poboljšanja više od četrdeset razinama, mayflies i Caddis trebali početi činiti. To bi trebalo ishod u pojačanom pastrve akciji. Držite oko na padavina. Čak i mala količina može prljave potoka i potoka. Ako je to situacija, break out mlazove i ići u lov za tih velikih holdover i divlje smeđe.