5 Prijedlozi na catfishing kako bi provjerili svoje som Catch!

Neki ribolovci su pronalaženje teško da imaju dobar som snimanje. Naknadno su najčešća pitanja i odgovore o catfishing tehnike. Tko zna, možda se pitate neke od tih problema, kao dobro.

Savjet količina četiri. Koristite smelliest mamac za željenu mačka. To je ne samo o dobivanju mamac koji želite koristiti u som ribolov. Održavanje svježine mamac doista preporuča. Jeste li znali kad mamac je u hladnjaku za dugo vremensko razdoblje, miris i okus značajno se smanjuje? To samo znači da je korištenje zamrznutih jela kao mamac ne sugerira. Otkrijte mjesto gdje možete staviti svoj mamac i držati ga svježe dok idete u ribolov.

Oni su slatkovodna i morska riba koja pripada Salmoninae podvrstu obitelji salmonidne. Često, oni su otkrili u temperaturi vode od 50 razina do šezdeset stupnjeva celzijusa. Postoje brojne vrste ove ribe za ribič uloviti. Obično, ove ribe mogu se naći u rijekama i potocima, ali su također prisutni u jezerima. Najčešće vrste su duge, smeđe, koljač, potok, i pastrva. trouth ribolov info koju treba znati je da svaka od ove vrste pastrva ima svoje jedinstvene karakteristike koje ih čine teško uhvatiti. U tu svrhu, nikada ne možete predvidjeti kako bi dobili iste rezultate kada se koristi točno iste metode protiv drugih vrsta pastrva. To je razlog zašto postoje različite metode ili metode za svaku specie.

To je izjavio, brzina udvaranje pojavljuje dovoljno bezopasni i sjajan način da uložite noć. To je malo kao kockanje, točno gdje umjesto gledanja, ako možete dobiti bilo gotovinu koju su klađenje na romantiku. I kao što je kockanje je vjerojatno zabavno raditi tu i tamo, ali ne i češće. Ja bih rekao da redoviti ritam udvaranje bi potaknuti sve one imena i lica pokrenuti jedni s drugima.

Savjet količina četiri. Mamci su korisni kada ribolov za som i druge vrste riba, kao dobro. Međutim, kada stigne na soma, održavanje svježinu mamaca ćete koristiti je bitno. Pronađite mjesto točno gdje možete staviti mamac za zaštitu svježinu.

Što mamac koristiti? Imam najbolju sreću s golf lopta veličine komad ribe na 3/0, 4/0 ili čak pet / 0 dimenzija kruga kuka. Pastrva komadi djeluju fantastično, (ali ne slušati ga od mene), i neki ljudi ustraju u korištenju glista, pijetla jetru, smrad mamaca, pa čak i cornflakes, zobene pahuljice i brašno izmišljotina. Istina je, samo o nešto jestivo sa snažnim mirisom je vrlo vjerojatno da će privući i zavesti soma ugristi.

Kao ribolovac vaš pastrve ribolov mamac treba ne samo biti ograničen da žive mamac. U stvari, to je sve više i više postaje prihvatljiva činjenica da je sintetička mamac je učinkovitiji nego žive mamac. Sintetskim mamac, tu je sada širok izbor boja, mjerenja i vrste koje možete izabrati, ovisno o naravi vodnog tijela koje ćete se ribolov u. Popular na popis mnogih ribolovaca ‘popis su Spin-doktori, nimfe , flat-riba, žlice, i muhe. Energetski mamac će također imaju puno na popisu mnogih ribič je kako je u stanju zavesti i generirati ribu razmotriti ugriz zbog sve prirodne mirisima i okusima.