Kako loviti štuke i drugih grabežljivaca

Jezero Loramie: crappie ribolov je vrlo velik u cijelom jezeru. Otkrijte neke drvo ili četkom i ribu s minnows ili jigs vrhom s waxworms. Bluegills su udaranje waxworms ili redworms usporedo stjenovitim obalama. Par saugeyes još uvijek uhvaćeni u preljev. Som su oštar na nightcrawlers i pijetao jetre.

Veslokljunke je Missouri službeni vodenih životinja, a također je prepoznat kao žličarki. Veslokljunke su 1 od najstarijih ribe priznatih čovjeku. Fosilni zapisi pokazuju da su početni pojavio tristo do 400 milijuna godina u prošlost, prije prvih dinosaura. To je uhvaćen od strane slijepa snagging. Veslokljunke razdoblje ožujak petnaest do travnja trideset.

Hi-Lo je klasična wobbler od Abu. Postoji nekoliko wobblers koji su mnogo više povezani sa Pike ribolov kao Hi-LO wobbler. Sjećam se da je, kada studira oko Pike ribolov, kada sam bio mlađi, sve knjige govorio o Halo-LO.

Peto, Toskana, poznat diljem svijeta jer je jednostavno, ali ukusno jelo. Mahunarke, kruh, sir i novi povrća su važni obroci. Područje je također poznat po svojim slavnim odreske i pršutom.

Iako bilo bi privukli koji se obično koristi za bluegill i drugi panfish će raditi lijepo za smuđa, smuđ su manje vjerojatno od drugih panfish pogoditi mami da su veliki. Leadhead Šablone su dobro svidio izbor za smuđa ribolov. Ove Šablone mogu upotpunjuju s kratkim kovrčave repovima, sintetičkih crve, ili drugih malih izbora. Ribar slijedila smuđ trebali ponijeti različitim bojama mami i održavati ih mijenja sve boje otkrio da smuđ se udarajući.

Bas je nesumnjivo najtipičniji jegulja ribolov usmjerena ribolovci. Postoji puno verzija, ali pedali imaju tendenciju da se podijeliti u dvije kategorije – largemouth i Smallmouth. Svaka riba se smatra vrhunskom sportskom ribe, ali Smallmouth je poznat po postavljanju vreo bitku. Bas je izvorno otkrio u jugoistoku zemlje, ali se sada naći gotovo bilo gdje. Oni će pojesti samo o nečemu što se može naći, ali temperatura bi trebala biti u između šezdeset pet i sedamdeset i pet razina za najbolje rezultate.

Plutajući lože nudi nekoliko različitih veličina kuće plovila za najam za 7 dana. Ove kuća brodovi su suvremeni te su potpuno samostalni, motorizirana baznih kampova. Sve što morate učiniti je učitati ih sa svojim pruža, vući svoje brodove ili plovila za iznajmljivanje i generirati ih na jedan od mnogih navedenih slijetanja na brojnim otocima jezera. Budući jezero je toliko velika s toliko otoka, GPS uređaj s čipom karti jezera u šumi je potpuna nužnost da otkrijete svoj put out, ribolov, i otkriti svoj put natrag.

Zato pazite što radite pravu stvar i mislim da prije nego što počnete. Jednostavno razmislite malo vremena da se pročitati na osnovama, a vi ćete ostati pozitivni, oduševljeni i nadahnuti za mnogo godina da dolazimo.