Taktike za lov ljetno vrijeme soma

Virginia ima brojne jezera, potoci, bare i rijeke pune svih vrsta soma rasponu izbor mjerenja. Možete se vrtjeti u mačku težine onoliko malo koliko £ 1, a neke mogu težiti više od 100 £.

Već sam govorio o tome, ali u mnogim slučajevima postoji manje ribarsko tlak u off-sati, a noću kada trouth ribolov. Vi ćete poboljšati svoje vjerojatnosti matematički izlascima, kada nitko drugi nije – posebno kada je riba aktivna.

Svatko sedamnaest godina i zreliji zahtjeve ribolov licencu za ribe u zajednici ribarenja ‘mjesta, a ribolovci mogu koristiti ne puno više od dva pola dok je pecao. Torba ograničiti na kanalu som je 5 riba za svaki dan bez minimuma veličine.

Jezero Hesperia je opskrbljena često s ribama poput soma. Možete loviti između pojedinih sati i dolazimo opet svaki dan, ako želite. Iako se vrijeme mijenja s vremena na vrijeme, postoje 3 ribolovna razdoblja za izabrati.

Savjet Količina tri. Samo odaberite ispravnu mamac za ispravan mačka. To je u cilju da som ribolov mamci dolaze iz raznih sorti. Ipak, sudeći prema vješti ribolovci, skakavci su još uvijek najbolji među ostalim mamaca. Uloge svoj mamac u vodu za piće i biti zaprepašteni kako brojni soma će žuri prema njoj. Grasshoppers su sve vrijeme omiljeno.

Zatim sam mamac svoje štapove, njih teturajući na dubini vidim ribu. Ako su ribe su se visoko, više od 10 ft, koristim jedan balon i live shad na dvije šipke. Ostala četiri šipke će imati pola uživo i pol smanjiti shad, što ću obustaviti ribama, stalno se kreće oko markera do javlja početni udarac. U toplijim mjesecima ugriza obično se javljaju na nalaziti čepa. Hladnije vode za piće, bolje da se cut mamac čini da rade.

Vezati ovaj čvor vam je potrebna da razmislite o osam centimetara ribolova liniji i udvostručiti ga napraviti 4 inča petlju. Zatim raditi petlju kroz ušicu kuka. Pokrenite kuka i vezati se gornji čvor u završiti u udvostručio linije koje ste upravo stavili preko oka, bez zatezanja čvor ili uvijanje tragove.

Zatim povucite udaljeni kraj do kraja, više od kuka, okretnog i mame. Sada povucite oznaku završiti i stajanje linije zaoštriti čvor i učvrstite ga. Trim oznaku kraj ni uz čvor.